Известие

Collapse
No announcement yet.

Няколко въпроса за 156?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няколко въпроса за 156?

От известно време търся алфа 156, вече огледах доста, прегледах и повечето теми за 156 и имам следните въпроси дано да не повтарям някой
    1. Какво ви е мнението за мотора 1.6 и кой от трите бензинови 1.6, 1.8, 2.0 е най-сполучлив?
    2. Всички ли алфи имат отзад на багжниците надписите за модел и мотор или на тези които им липсват са били удряни?
    3. Цвят като ахилесово синьо за тази алфа има, че гледах една такава или е била пребоядисвана.
    4. Като отида да я гледам какво точно да гледам кои са и слабите места?

ъ

колега потарси в тарсачката там ще намериш ваичко което ти трябва...за да си земеш парво си харесаи и задалжително на диагностика ми незнам за боята но според мен наи добрият мотор е 2.0л...но и 1.8 е супер ма и двата харчат почти еднакво такаче направо 2.о...
    Алфа Ромео 156 2.0 T.S!!!

Comment

1. Вземи си 1.8 или 2.0
      2. Не всички някои си ги изкормят за да приличат на стелтове, а някои с мотори 2.5 си слагат 1.6 от скромност ли що не знам.
      3. Това на ахилесова пета ми бие.
      4. Води я на диагностика и за всяка грешка искаи да ти смъкнат 250-300 лв.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry
        1
        2. Не всички някои си ги изкормят за да приличат на стелтове, а някои с мотори 2.5 си слагат 1.6 от скромност ли що не знам.
        .
        Що бе моята ги няма надписите отзат пише само 156 не си личи да е имало нещо а съм виждал алфа съшия цвят интериор оборудвене и на нея и ги няма надписите да не са като опция която може да се поръчва или отказва при първоначалната покупка
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

не съм сигурен дали това имаш предвид ... цветът е оригинален

http://clubalfaromeo.com/forum/download.php?id=3224
          Аlfa Romeo 156 1,8 TS
          Fiat Bravo - 1,6
          Hyundai i20 - 1,2

Comment

Да точно този е Благодаря ви много!!! Сега само остава да ме грабне някоя...

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
              Първоначално публикувано от Derry
              1
              .
              Що бе моята ги няма надписите отзат пише само 156 не си личи да е имало нещо а съм виждал алфа съшия цвят интериор оборудвене и на нея и ги няма надписите да не са като опция която може да се поръчва или отказва при първоначалната покупка
              Един познат има 2.4 jtd и тои без кьорав надпис, макар да ми се струва че с надис е по красиво, буквите са лъскави, а ако някои ден се уредя с 2.5 мотор дори да няма надписа ще ходя да си изровя отнякаде за да мога след това да се надувам и спукам от гордост

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Възможни отговори:

1. Смята се, че 1.6 е слаб за тази кола. Като съотношение цена-разход-удовлетворение за най-добра се счита 2.0 бензинка (по странични сведения, аз карам 1.9 JTD).
                2. След като ги няма тези надписи е по-веротно тази ламарина да е била сменяна/ пребоядисвана. Иначе не знам. Аз съм гледал за лепенките по рамата.
                3. Нямам представа.
                4. Хубаво е да се гледа с човек с набито око, а аз препоръчвам и диагностика (35 лв.). Гледа се колко е запазена, има ли ръжда, рамата с всички лепенки ли е, има ли видими следи от смяна на калници/ пребоядисване. Как е купето, като се подкара "има ли душа да тръгне" или само бръмчи... и т.н. Иначе на всички италианки най-слабите места са в предното окачване и това, че нямат лайнсни и на всеки паркинг можеш да бъдеш одраскан.
                Alfa 156 1.9 JTD' 2000

Comment

Първоначално публикувано от Bobby1177
                  Възможни отговори:

1. Смята се, че 1.6 е слаб за тази кола. Като съотношение цена-разход-удовлетворение за най-добра се счита 2.0 бензинка (по странични сведения, аз карам 1.9 JTD).
                  2. След като ги няма тези надписи е по-веротно тази ламарина да е била сменяна/ пребоядисвана. Иначе не знам. Аз съм гледал за лепенките по рамата.
                  3. Нямам представа.
                  4. Хубаво е да се гледа с човек с набито око, а аз препоръчвам и диагностика (35 лв.). Гледа се колко е запазена, има ли ръжда, рамата с всички лепенки ли е, има ли видими следи от смяна на калници/ пребоядисване. Как е купето, като се подкара "има ли душа да тръгне" или само бръмчи... и т.н. Иначе на всички италианки най-слабите места са в предното окачване и това, че нямат лайнсни и на всеки паркинг можеш да бъдеш одраскан.
                  НЕ мисля че ако няма емблеми отзад означава че е удряна знам няколко коли които са така вкарани моята също няма емблеми а когато я купувах извиках мой познат който се занимава с боядисване той доста внимателно огледа колата и каза че не е удряна и пребоядисвана
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

Аз пък знам хора махнали си нарочно емблемите - за да не се знае каква им е колата
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

колега 1.8 е добър вариант обаче е с пласмасови испускателни колектори което означава 1600лв. за газова уредба,а 2.0 до колкото знам е с метални и минава с евтината уредба,тъй че в случея по добрия разход на 1.8 не е предимство.
                      sigpic98.ALFA 156 1.8 T.S. ALFA ROMEO 33 1.4 GT 1300 JUNIOR

Comment

Първоначално публикувано от de4o
                        колега 1.8 е добър вариант обаче е с пласмасови испускателни колектори което означава 1600лв. за газова уредба,а 2.0 до колкото знам е с метални и минава с евтината уредба,тъй че в случея по добрия разход на 1.8 не е предимство.
                        2.0 e с метални само в 155 и 145/6 Иначе си е същия като 1.8 в 156
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                        X